24 Şubat 2011 Perşembe

dünya mehdi-i Azam dönemine girmiştir

Daha iki hafta önceki yazımda son cümle olarak "Dünya yeni bir sürece girmiştir ve Türkiye bu sürecin dışında kalamaz. Türkiyedekilerin bu süreci durdurmaları mümkün değildir" diye yazmıştım. Evet, çok geçmedi, sadece iki hafta, ve bu yeni sürecin işaretlerini herkes görmeye başladı. Geçen hafta Türkiye'de ilkler yaşandı ve yaşanmaya da devam edecektir. Artık değişim kaçınılmazdır. Bu ne senin nede başkaların başarısıdır. Bu dünyaya gelmekte olan yeni dönemin işaretleridir. Nasıl bu kâinatın sahibi o şiddetli soğuk kış günlerinden sonra baharın gelmesini murad ediyor ve hiçbir şey baharın gelmesine mani olamıyorsa, dünyaya da yeni bir dönem geliyor. Hiç çekinmeden ve korkmadan ve tereddüt dahi etmeden diyorum ki, dünyaya Mehdi-i Azam dönemi geliyor. Dikkat edin. Türkiye'ye demiyorum! Dünya Mehdi-i Azam dönemine girmiştir. Artık işaretleri de gözle görülür hale gelmiştir.
Sadece Türkiyedekiler değil dünyadaki bütün din düşmanları bu dönemi engellemek için uğraşıyorlar amma başarılı olmaları mümkün değil. Çünkü böyle bir dönemi bize Allah cc vaad etmiş, peygamberimiz sav haber verip müjdelemiştir. Allah cc bir şeyi vaad eder de o iş olmaz mı? Veya, acaba olacak mı, veya nasıl olacak, gibi bir tereddüt olmamalıdır.  Peygamberimiz sav neyi haber vermiş te olmamış? Evet, bir şeyi Allah cc vaad etmişse o iş mutlaka olur ve bir şeyi peygamberimiz sav haber vermişse o iş mutlaka meydana gelir. Bir müjde veren daha var! Asrımızın imamı Bediüzzaman Hz.leri... Bediüzzaman Hz.leri kendisinden sonra gelecek zatın Ahir zamanda beklenen büyük mehdi veya Mehdi-i Azam olacağını açık olarak eserlerinde yazmıştır. Yapacağı işleri de yazmıştır. Evet, Mehdi-i Azam olan zatın bugün dağınık halde olan ve çoğu Amerika ve Avrupa'nın kuklası olan İslam ülkelerini bir araya getirerek İslam Alemi'ni oluşturacağını ve Kur'an'ı bütün hükümleri ile tatbik edeceğini haber vermiştir. Elbette kendisi de Alemi İslam'ın başında olacaktır. Bütün dünyada bütün Müslümanlar Allah'ın vaadi, peygamberimiz sav'in müjdesine güvenerek büyük bir istek ve arzu ile o dönemi beklemektedir.
Allah'ın emirlerinin yasaklandığı, Allah'ın emirlerini yapanların cezalandırıldığı bu karanlık dönem artık bitmek üzeredir. Allah"ın yasak ettiği şeyleri serbest edecek kadar haddini tecavüz eden zalimlerin dönemi kapanmak üzeredir. Hiçbir güç bu karanlık dönemin kapanmasına ve İslam güneşinin doğmasına mani olamayacaktır.
Burada şunu da belirtelim ki bu gün hizmet dava eden bazı kesimler hiçbir dayanakları olmadığı halde Mehdi-i Azam'ın gelip gittiğini söylemektedirler. Bu sözün hiçbir aslı astarı yoktur ve hiçbir geçerliliği de yoktur. Dayandığı ciddi bir delili de yoktur. Bunun için böyle yanlış fikirlere itibar edilmemelidir. Bu yanlış fikir İslam düşmanlarının işine geldiğinden onlar tarafından desteklenmektedir. Bu sözü Üstad Bediüzzaman Hz.leri için söylemektedirler. Ben şahsım olarak Risale-i Nur eserlerini uzun zaman tetkik ettim. Bediüzzaman Hz.leri'nin böyle bir iddiası olmadığı gibi Mehdi-i Azam'ın kendisinden sonra geleceğini ve yukarıda bahsettiğim gibi Alem-i İslam'ı meydana getireceğini ve Kur'an'ı bütün hükümleri ile tatbik edeceğini yazmıştır. Daha başka yapacağı işleri de eserlerinde belirtmiştir. Bu yüzden Bediüzzaman Hz.lerine Ahir zamanda gelecek olan Mehdi-i Azam demek ona büyük bir iftiradır. Bu iddianın hiçbir dayanağı da yoktur.
Evet, mehdi-i Azam dönemi gelmek üzeredir ve büyük bir iştiyakla o büyük zatı, Mehdi-i Azam'ı beklemekteyiz. Geliyor… Yakında… hem de çok yakında…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder