18 Şubat 2011 Cuma

Türk Ceza ve Medeni (!) Kanunlarından niye şikâyet ediyorsunuz ki…

Adam (kanun çocuk diyor) kadınlarla aşk yaşamaya başlamış, bir müddet sonra anlaşamamış ve gencecik kızı hem de vahşice ve başını kesip çöpe atarak öldürmüş. Neticede ülke ayağa kalkmış ve katil yakalanmış ve mahkemeye çıkarılmış. Çıkarılmış amma meğer bu canavar mahkeme ve kanunlara göre çocukmuş(!). Adam aşk yaparken çocuk değil, vahşice cinayet işlerken çocuk değil, mahkemeye çıkınca, kanun karşısında çocuk! İnsanlar feveran ediyorlar: bu nasıl çocuk olur diye…Çünkü biliyorlar ki bu canavar bir müddet hapiste kaldıktan sonra canlı bir bomba gibi aramıza dönecek.
Dönecek tabii…Hem de dünyayı size zindan etmek üzere dönecek. Siz değil mi idiniz çağdaş modern kanunlar diye bu ceza ve medeni kanunları savunanlar! İnsanların yapacakları kanunlar bu kadar olur efendi…Üstelik çoğunu da kendiniz yapmadınız. ‘Özlüyoruz’ diye pankartlar açtığınız 30’lu yıllarda bir çok kanun yarım yamalak tercümelerle din düşmanı Avrupalılardan getirilip tatbik edildi. 16-17 yaşında, kadınların koynuna girerken çocuk değil, cinayet işlerken çocuk değil; mahkemeye gelince çocuk… yuh olsun!
17 yaşında aşk cinayeti işleyecek, üstelik gep genç bir kızın başını kesip çöpe atacak kadar canavar olacak, sonra da “bu çocuktur efendim” denerek kısa bir zaman sonra tekrar insanların arasına salınacak! İşte sizin çağdaş ve modern diye insanlara empoze ettiğiniz çağdaş kanunlar bunlardır. Elbette bu kanunlar nihayetinde dönecek ve hayatı size zehir edecektir.
Allah cc Kur’an’da “kısasta sizin için hayat vardır” diyecek ve haksız olarak adam öldürenlerin aynı şekilde öldürülmelerini emredecek, sen bunu beğenmeyeceksin ve Avrupa zalimlerinin isteği ile idam cezasını kaldıracak ve  güya medeniyet yolunda büyük bir adım atmış olacaksın; sonrada böyle vahşice işlenen cinayetler karşısında ne yapacağını şaşıracaksın. Siz işlerin sonu size dokununca mı anlarsınız, aklınız yok mu, daha önceden niye anlamıyorsunuz?
Bak, 16 yaşındaki kişi amca oğlunu hunharca öldürdü. Herkes ayağa kalktı. Versen Erzurum halkı caniyi parçalayacak. O da ne! Cinayeti işleyen 16 yaşındaymış ve  bu yüzden kanun önünde çocuk sayılırmış(!)
Bu olay üzerine ölen ve öldürenin yakın akrabası olan sizce tahsili olmadığından çağdaş ve modern olmayan yaşlı teyze bakın ne diyor: Hükümet, devlet buna bir çare bulmalı. Bu nasıl çocuk olur, nasıl bir müddet sonra salıverilir, bunun idam edilmesi lazım.
Evet, idam edilmesi lazım amma çağdaş ve modern yobazlar bırakmıyorlar ki… “İdam gelsin, haksız adam öldürenler idam edilsin, çocukluk yaşı 15 yaşında biter” desen önce Avrupalı zalimler ayağa kalkıyor sonra da bizdeki uzantıları.
Türkiye’deki idamı kaldırtabilmek için yıllarca Avrupa Parlamento üyelerinin Türkiye’ye sefer yaptıklarını biliyor musunuz?
Evet, maalesef bizler toplum olarak ülkenin bu günkü hale gelmesine ve bir müddet sonra da yaşanmaz hale gelecek olmasına sebep olanları alkışlıyoruz, bu yanlış işleri alkışlıyoruz, hatta bir çoklarını da yıl dönümlerinde kutluyoruz. İnsan kendisine düşmanlık edip zarar vereni tebrik eder mi? Onu sever mi? Onu alkışlar mı? Bunu hayvanlar bile yapmaz! Onlar hiç olmazsa düşmanlarını bilirler.
Evet, maalesef toplumumuzda bir manevi körlüktür almış başını gidiyor. İnsanlar kim dost, kim düşman ayıramıyor. Kendisine kötülük edeni ve iyilik yapmak isteyeni bilemiyor. Toplumu bu hale getirenleri alkışlamaktan geri kalmıyor. Öyleyse, bizim diyeceğimiz şudur ki “aklınız başınıza gelene kadar yolunuza devam edin.”  
Evet, Allah’ın kanunlarını beğenmeyip insanların yaptığı kanunları beğenen toplumlar, gönderdiği elçiyi dinlemeyip kendi kafalarına göre kanun çıkarıp bunu savunanlar elbette dünyada perişan olmaktan kurtulamadıkları gibi ahirette de perişan olmaktan kurtulamayacaklardır.
Ah…Ah.. Sizler ne söz anlamaz insanlarmışsınız. Kendinizi de yaktınız, bizi de… çünkü aynı gemide bulunuyoruz. Gemiyi batıracak işler yapıyorsunuz ve ikazlara kulak vermiyorsunuz. Siz öyle laf anlamayan bir güruhsunuz ki ancak gemi batınca anlarsınız, amma ne fayda….

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder