22 Mayıs 2013 Çarşamba

Ahir zaman ile ilgili



Bismillahirrahmanirrahim…                                                       14.NİSAN.2012
Esselamu aleyküm verahmetullahi ve berekatuhu

Bu e-mail’den maksadım uzun yıllardır ayetler, hadisler ve risale-i nurlar ile yaptığım araştırmalar ve incelediğim olaylar, ayrıca sık sık gittiğim yurt dışındaki görüp anladıklarımın neticesinde beklide hayatımda yaptığım en büyük tespitlerinden birini sizlerle  paylaşmak içindir.
Adem as ile başlayan insanlık tarihi ayet ve hadisler ile sabittir ki kıyametin kopması ile son bulacaktır.
Peygamberimiz’in  sav içinde yaşadığımız ahir zaman ile ilgili pek çok hadisleri vardır. Bu hadislere göre insanlık tarihinin en büyük fitnesi DECCAL fitnesidir. Bütün peygamberler bu fitne ile ümmetlerini korkutmuşlardır.
Halifeliğin kaldırılması ve din afyondur diyerek başlayan, Kur’an’ların gömülmek zorunda bırakıldığı, dinsizliğin revaç bulduğu, putların dikilip önünde eğilindiği geçen asrın deccaller asrı olduğunda ittifak vardır. Bunların İslam ülkelerinin başında bulunanlarına SÜFYAN denir.
Ancak bu küçük deccal ve süfyanlar kendi ülkelerinde faaliyet gösterdiklerinden asıl beklenen ve bütün dünyada dinsizlik namına hükmedecek olan BÜYÜK DECCAL ünvanını alamamışlardır.
Ancak son 15-20 yıldır dünya değişmiş ve bu durum basında da “tek kutuplu dünya” diye tarif edilmiştir. Yani, o zamandan beri dünya tek merkezin etkisine girmiştir. İşte BÜYÜK DECCAL DÖNEMİ o zaman başlamıştır. Yıl 1991. Küçük deccaller ve süfyanlar da ona tabi olup, entegre olmuşlar ve dünya büyük deccal dönemini yaşamaya başlamıştır. Lâ yağlemül gaybe illallah diyerek delillere ve tevillere geçiyoruz:
1. Hadislere göre deccal ilahlığını ilan edecektir: Evet, etmiştir. Dünyanın hiçbir yerinde Allah’ın emir ve yasaklarının toplum hayatında tatbikine müsaade etmemektedir. “Benim emir ve yasaklarıma göre yaşanacak, benim koyduğum kanunlara göre idare olacaktır” demektedir. Mahkemelerden okullara, basından ailenin kurulmasına mirasın paylaşılmasına kadar her alanda kendi kanunlarını koymuş ve uygulatmakta, Allah’ın bu konulardaki emir ve yasaklarının tatbikine ise asla izin vermemektedir. İKİ ŞEHİR HARİÇ:MEKKE VE MEDİNE.. evet, bu iki şehre karışmamaktadır. Zira peygamberimiz sav deccalın bu iki şehre giremeyeceğini haber vermiştir. Şimdi bu yaşadığımız durum peygamberimiz’in sav verdiği gaybi haberlerden biridir. Görmek bizlere nasip olmuştur.
İşte, Allah’ın emir ve yasakları değil, benim emir ve yasaklarım ve kanunlarım tatbik edilecek demek ve Allah’ın emir ve yasaklarının tatbikine bırakmamak tam bir ilahlık ilanıdır.
2.Hadislerde “Alnında “Bu kâfirdir” yazacak, ancak bunu herkes okuyamayacak, ancak müminler iman nuru ile okuyacaklar” buyurulmuştur. Buradan anlaşılan ,demek bu yazı bizim bildiğimiz bir yazı değildir. O zaman demek bu deccalin yaptığı her hareketten kâfir olduğu belli olacak fakat bunu ancak müminler iman nuru ile fark edeceklerdir. Şimdi aynen öyledir…Allah içkiyi yasaklıyorum diyor, deccal serbest ediyorum diyor..Allah cc zinayı yasaklıyor, deccal serbest ediyor..Dikkat edin! İçki içen kâfir olmaz amma serbest ediyorum diyen kâfir olur..Tabii hadiste belirtildiği gibi bunu herkes anlayamıyor.
3. Deccalin yalancı cenneti ve yalancı cehennemi olacak: şimdi nereye baksanız bu yalancı cennetleri görebilirsiniz. Açın Televizyonu ve bakın: onbeş yirmi erkek ellerinde çalgılar çalıyorlar, en süslü elbiseleri ile açık saçık kadınlar erkeklerin önünde şarkı söylüyor, diğerleri de keyf ediyorlar..elbette bunun çok ileri olanları da vardır..tamamen haram olan bu keyf etme bir nevi yalancı cennet değil de nedir. Etrafınıza baktıkça pek çok yalancı cennet göreceksiniz. Cehennem ise, Bediüzzaman Hz.leri gibi Allah’ın emir ve yasaklarına göre yaşayalım, haramlara girmeyelim diyen İslam alimlerini hapse göndermesidir. Zira hapishaneler onun yalancı cehennemidir.
4.Girmediği yer kalmayacak. Evet bu deccaller her ülkeye girdikleri gibi televizyonlar, radyolar,internet, bilgisayar gibi vasıtalarla her yere, her eve girmişler,  hatta cep telefonları ile son zamanda ceplerimize bile girmişlerdir.
5.Dünya hakimiyeti ise haberlede görüyoruz.. Kur’an’ı tatbik etmeye kalkmış Somali ve bazı İslam ülkelerine ordularını göndermiş, yakıp yıkmış ve o ülkelerde Kur’an’ı tatbik etmeyecekleri başa geçirmiştir.. Hiçbir ülkede Kur’an’ın tatbikine müaade etmemektedir. Tatbik etmeye kalkanları orduları ile yakıp yıkmaktadır.
Elbette deccaller ve büyük deccal ile ilgi daha bir çok hadisler vardır. Dikkat edilirse verilen haberlerin bugün var olduğu görülecektir.
Evet, bu gün insanlık tarihinin en büyük fitnesi olan BÜYÜK DECCAL fitnesini yaşamaktayız. Hadiste belirtildiği gibi bunu fark eden çok azdır. İşte bu yazı bu fitneyi ilan etmek ve bahusus Müslüman kardeşlerimizi ikaz ve uyandırmak içindir. Faydası olacağına inandığınız kişilere ulaştırmak sizin vazifenizdir. Zira bu bilgiye bütün Müslümanların ihtiyacı vardır.
Cenab-ı hak bütün Müslümanları bu Deccal fitnesinden muhafaza etsin.AMİN.
 Bu konuda daha geniş bilgi isteyen bizimle irtibat kurabilir..Zira bu yazımız çok kısa ve öz olarak hazırlanmıştır. Selam ve dua ile…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder