24 Mayıs 2013 Cuma

Kadınlar ile ilgili sözler

Kadınlar ile ilgili sözler
***

Kadının en büyük isteği, arzusu, ihtiyacı sevilmektir.
***
Kadın, kendisini seven bir erkek için her şeye razı olabilir.
***
Kadın için en önemli şey kocası tarafından sevilmektir
***
Kadının en büyük gıdası sevilmektir. Kadın hep kendisini sevecek bir erkek arar.
***
Kadın nefis gibidir. Onun her istediğini yaparsan; hem o zarar eder hem de sen. Öyleyse, onun isteklerinden uygun olanı yap, uygun olmayanı yapma !
***
Bu ahirzaman fitnesinde kadın baş rolü oynamaktadır
***
Kadın fıtraten erkeği mutlu edecek şekilde yaratılmıştır. Ancak bu, islamî bir ortam ve kadının islamî bir terbiye almış olmasına bağlıdır. Yoksa kadın, erkeğe dünyayı zindan eder.
***
Bir yere dinimizin müsaade etmediği tarzda kadın girerse, orası bozulmayacak diye aklına gelmesin.
***
Bir yerde açık kadın ve içki varsa o yol şeytan yoludur.
***
Evleneceğin kadının nasıl bir yuva kuracağını öğrenmek istersen, çıktığı aileye bak.
***
Açık kadınlar ve teknolojiye karşı dayanamadık. Onlarla bizi yıktılar.
***

Kadın eşittir çocuk. Eğer onu çocuk gibi avutursan, hem rahat edersin hem de mutlu olursun. Onu sevdiğini de arada bir hissettirmek şartı ile.
***
Açık kadın ve içki, şeytan yolunun iki olmazsa olmazıdır
***
Nefis ve kadın; eğer onları eğitebilir ve sahip olabilirsen onlardan çok istifade edersin. Yok, eğer onların etkisine girersen dünyada ve ahirette perişan olursun.
***
Erkek sadece kendi nefsiyle değil, aynı zamanda karısının ve büyüyünceye kadar da çocuklarının nefsiyle uğraşmak zorundadır
***
Maddi elbise maddi ayıplarımızı, manevi elbise de (takva) manevi ayıplarımızı örter. Şeytan ise insanları maddi ve manevi olarak soymak için uğraşır. Soyabildikleri ona uyanlardır. Soyunmanın derecesine bakarak o kişinin ne kadar şeytana uyduğunu anlayabilirsiniz.
***
Kadınlar eğer yabancı erkeklere karşı sergiledikleri davranışların onda birini kocalarına karşı yapsalar mutsuz aile kalmaz.
***
Kadın; eğer idare etmesini bilirsen bir gül olur, koklarsın; eğer idare etmesini bilmezsen diken olur, batar, üzülürsün.
Karınıza kaldıramayacağı şeyleri söylemeyin; alacağınızdan vereceğinizden, borcunuzdan veya işinizden, başınıza gelen hadiselerden bahsetmeyin. Onun fıtratı bunları kaldıramaz ve üzülür. Sonra da sizi üzer.
***
Ey kadınlar! Kocanızın karşısında değil, yanında yer alınız.
***
Erkeklerin kadına bakmaktan aldıkları zevkte yaş sınırı yoktur. Güzel bir kadına bakmak, 20 yaşındaki bir delikanlı ile 70 yaşındaki bir ihtiyar arasında fark yoktur. Belki o ihtiyar daha fazla zevk alır.
***

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder