25 Ocak 2011 Salı

Hrant’lar rejim için tehdit değildir!

 Evet, Hrant’lar rejim için tehdit değildirler, amma ülkemiz ve milletimiz için çok büyük tehdittirler. Zira, bugün ülkemizin boğuşmak zorunda kaldığı bütün iç ve dış problemlerin arkasında hep bu Hrant’lar vardır.
Hrant’lar deyip geçmeyin. Çünkü onlar, ülkemizde azınlık diye adlandırılan bütün Ermeni, Yahudi, Rum, mason, dönme, sabataycı ve onların dışarıdaki ağababaları ve içerdeki uşakları ve işbirlikçileridir. Her ne kadar azınlık ta olsalar, çoğunluğa hükmetmektedirler.
“Hepimiz Hrant’ız, hepimiz Ermenyiz” diyerek yüzbin kişi ile yürüyüp, şu ülkede gövde gösterisi yapabilmeleri meselenin ne kadar ciddi olduğunu göstermektedir. Ne zaman uyanacağız? Yarın ülkemizi teslim aldıkları zaman mı aklımız başımıza gelecek? Ülkemizi kaç koldan sardıklarının farkında mısınız? Unutmayın! İzmir’i yunan askerleri işgal ettiği zaman, onları bayraklarla ve çiçeklerle karşılayanlar da bu Hrant’lardı.  
Evet, bu Hrant’lar, Ekonomide ülkemizin can damarlarını tutmuşlardır. Bugün ülkemizin ekonomisinde onlar, onların dışarıdaki ağababaları ve içerideki uşakları söz sahibidir. Bu saltanatlarının devamı için ne gerekiyorsa  yapmaktadırlar. Yoksa, bu Anadolu insanının önünü kimler kesiyor ? Dolayısıyla ülkemizin geri kalmasında veya gerektiği gibi ilerleyememesinde de baş aktörler işte bu Hrant’lardır.
Mesela: Kullandığınız arabalara, bindiğiniz otobüslere, ülke savunmasında kullandığımız savaş uçaklarına, cep telefonunuzdan bilgisayarınıza, çamaşır makinenizden ilaçlara, hatta diş macununuza kadar bakın bakalım kimin malıdır?
1930’larda ülkemizde uçak üretiliyordu. O günkü uçak fabrikalarının kapatılmasının hikayesini biraz araştırırsanız arkasında bu günkü Hrant’ların dedelerini görürsünüz. 1980’den sonra PKK’yı başımıza musallat edenler de bu Hrant’lardır. Bin seneden beri cephede silah arkadaşı olduğumuz, vatanı kurtarmak için beraber kan döktüğümüz, kız alıp kız verdiğimiz Kürt’lerin ellerine silah ve para vererek, eğitip üstümüze salanlar bu Hrant’lar ve dışarıdaki ağababaları değil de ya kimlerdir? Dile kolay; otuz bin şehit, yüz milyarlarca dolar masraf ve çekilen nice çileler… Cephedekiler hep Anadolu insanı, ya Hrant’lar nerede? Onlar… Onlar  memleketin kaymağını yemek ile meşguller.
Bütün millet akşam olduğu zaman televizyonun başına geçip haberleri dinliyor. Bu haberleri kimler hazırlıyor dersiniz? Fadimeleri, Müslüm’leri aylarca televizyonlarda göstererek İslam’a ve Müslümanlara hücum edenleri ve 28 şubatın yaşanmasına sebep olanları bu Hrant’lardan başkası mı sanıyorsunuz. Nereden İslamın kokusu geliyor diye kapı kapı dolaşan, küçücük bir İslami belirti görünce de ‘irtica var’ yaygaraları koparanlar bizden biri olabilir mi? Hrant’ların hazırladığı haberlerden sonra seyrettiğin filmlerde kimler oynuyor dersin? En meşhur aktörlerden Ayhan Işık’ın bir Ermeni olduğunu biliyor musun? Öldürülen Hrant Dink’in kız kardeşinin kanal 7’de yıllarca haber spikerliği yaptığını biliyor musun? Şarkıcıların, çalgıcıların, seni eğlendiren yarı çıplak kadınların çoğunun bu Hrant’ların karı ve kızları olduğunu biliyor musun? Elbette bilmiyorsun. Çoğunu, öldüğü zaman Ermeni veya Rum mezarlığına götürülünce veya cenazesi kiliseden kaldırılınca anlıyorsun. İşte otuz yıldır evinize televizyon sokmayın diyen hocalarımız sizi bu Hrant’ların yarı çıplak karı ve  kızlarından korumak istiyorlardı, amma olmadı…
Müslüman İslamiyetten rahatsız olur mu? Elbette olmaz. Peki öyleyse en küçük bir İslami gelişme karşısında irtica yaygaralarını koparanlar kimler?.. Tabii ki.. bu Hrant’lar ve içerdeki işbirlikçileri.
Anadolu insanının önünü ‘yeşil sermaye diye’ yaygara kopararak kestirenler de bu Hrant’lardır. Ülkemizin her alanda ilerlemesine engel olanlar ve insanımızın sanayiden üniversitelere kadar her alanda önünü kesenler işte bu Hrant’lardır. Ülkesini seven ve uğrunda seve seve hayatını feda edecek insanımızın önünü kesen bizden biri olabilir mi? Onlara bu ülkede bu kadar rahat at oynatma imkanını verenler, işte asıl hain ve suçlular onlardır!
Bundan on sene kadar önce bir milletvekiline “ İnsanımızın önünü kesmek için uğraşanların soyunu sopunu bir araştırtın” demiştim. İşte o zamanlar hep bu Hrant’ları arıyordum. Ama artık bugün onları aramaya gerek yok. Zira Hrant’ın cenazesi vesilesi ile ne kadar Rum, Ermeni, mason, sabataycı, dönme varsa hepsi birden “ Hepimiz Ermeniyiz” diyerek ortaya çıktılar. Korkarım artık saklanmalarına da gerek olmayacak. Zira sağlıkçılar bilir: vücuda giren mikroplar gizliden gizliye üreyerek çoğalırlar ve hiç bir belirti vermezler. Ne zaman ki vücudu alt edebileceklerini anlarlar, o zaman ortaya çıkarlar. Vücutta derhal ateş yükselir ve bir mücadele başlar, kim galip gelirse. İnşallah bu azınlıklar henüz bu seviyeye gelmemişlerdir. Ancak hemen tedbir alınmazsa gelecekleri kesindir. Gariptir ki tedbir alması gerekenler ve devletin bütün kurumları, siyaseten de olsa, onların yanında yer alıyor. Yazık…
Halbuki bu ülkede insanımıza büyük hizmetler yapmış, seçkin kişiler de öldürüldü. Bu cinayetlerde Hrant’ların hakim olduğu televizyonlar, gazeteler, yazarlar-çizerler neredeyse öldürülenleri suçlu ilan ediyorlardı. Şimdi de memleketi için seve seve canını verecek kadar vatansever  insanları hain ilan etmek ile meşguller. Hrant’ların basındaki etkisini görüyor musunuz?
Demek biz bu Hrant’lar ile güzel güzel yaşayıp gidiyoruz, öyle mi?  Onların yaptıklarına ses çıkarmazsan elbette yaşarsın. Hele onlara bir dokunda gör!   
 Hrant’ların bütün bu yaptıklarından sonra onlarla kol kola gezen, ülkesi ve milleti için hayatını feda edecek derecede seven insanları da hain ilan edenlere yazıklar olsun!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder