27 Ocak 2011 Perşembe

Modern ve Çağdaş Caniler!

 Evet, hem de en masum ve en savunmasız yavrulara karşı, en yakınları tarafından işlenen cinayetler! Üstelik, onların haklarını savunan olmadığı gibi, seslerini de duyan yok! Onlar, daha dünyaya gelmeden, anne babası tarafından para ile tutulan modern cellatların elleri ile, adına kürtaj denen bir operasyonla öldürülen ve ahirete gönderilen zavallı, günahsız ve masum bebekler!
Konunun uzmanlarınca ifade edildiğine göre; ülkemizde her yıl ortalama beşyüz bin civarında bebek, kürtaj adı altında, modern cellatlar tarafından katledilmektedir. Bu bebeklerin ne haklarını arayan var, ne de soran! Çağdaşlık ve modernlik dedikleri bu olsa gerek! Yılda beşyüz bin cinayet! Hem de en masun, en günahsız ve savunmasız bebeklere karşı; üstelik anne-babası ve onların ücretle tuttukları cellatlar tarafından! Cinayet diyoruz; çünkü, istikametli bütün alimler ve bu konuda yetkili olan diyanet işleri başkanlığı bu kürtajın, hayatî durumlar hariç cinayet olduğunu ilan etmişlerdir.
Elbette bu savunmasız, günahsız, masum yavruların hakları şimdilik aranmamaktadır. Bu demek değil ki hiç aranmayacak, onların hakları bu canilerden alınmayacak; yok.. yok.. öyle değil. Elbette alınacak. Hem de en yüksek mahkemede!
Evet, bu masum çocukların dünyaya gelmeleri anne-babası ve modern cellatlar tarafından işlenen korkunç cinayetlerle engellenmesinin hesabı ve bu cinayetlerin mahkemesi ahirette ve mahkeme-i Kübrada beklemektedir. Evet, daha dünyaya gelmeden işlenen korkunç bir cinayetle doğrudan ahirete gönderilen bu çocuklar, şu anda anne-babalarını ve bu cinayeti az bir para karşılığı işleyen cellatları, yakalarına yapışıp haklarını almak ve o korkunç cinayetin hesabını sormak için bekliyorlar. “Benim suçum ne idi de beni öldürdünüz, dünyaya çıkmama fırsat vermediniz” diye sormak için bekliyorlar. Şaka mı sanıyorsunuz!
Özgürlük, hürriyet, canının istediği gibi yaşamak ha!.. Kendinizi ve insanları nasıl bir bataklığa düşürdüğünüzün farkında mısınız?
Demek, canın istediği gibi yaşayacaksın? İstediğinle düşüp kalkacaksın, sonra da meydana gelen çocuğunu daha dünyaya gelmeden para verip öldürteceksin; sonra da, hem sen hem de o cellat hiçbir şey olmamış gibi keyfinize bakacaksınız, öyle mi? Size hiç hesap soran olmayacak mı? Hayır.. hayır..ilk önce yakanıza o masum yavrular yapışacak ve bakalım o mahkeme-i kübrada haliniz nice olacak! Evet, kadın çıkmış televizyona ve “Şimdi çocuk sahibi olmak istemiyorum. Bunun için çocuğumu aldırdım” diyor. Yüzü de kızarmıyor. Sanki sıradan, normâl bir şey yapmış gibi. Onu dinleyenler de hiç önemsemiyorlar, yadırgamıyorlar ve “ sen nasıl yavruna kıydın, bu nasıl canavarlık” demiyorlar. Ve bu kendi çocuğunu öldürecek ve öldürtecek kadar canileşen çağdaş caniler herkesin önünde cinayetlerini anlatıyorlar ve hiçbir şey olmamış gibi hayatlarına devam ediyorlar!
Evet, bu şer yolların kapısını açanlara yazıklar olsun! İçki serbest, zina serbest diyerek geldiğiniz noktayı görüyor musunuz? Bu masum yavrular yarın ahirette sizlerin de yakanıza yapışacak, belki de o küçücük elleri ile sizleri cehenneme yollayacaklardır.
Evet, insan her şeyden önce kuldur. Söyleyin, bu kâinatın sahibine de kul olmayacak ta kime kul olacak? Zira insan kul olacak şekilde yaratılmıştır. Allah’a kulluk yapmazsa, serbest ve hür olarak gezecek ve keyf mi edecek sanıyorsunuz? Asla ve kat’a! İnsan eğer Allah’a izzetle kul olmazsa; rezil insanlara kul olmaktan kurtulamaz!
Allah’ın emir ve yasaklarını hiçe sayarak Avrupa kâfirleri gibi yaşamayı çağdaşlık ve modernlik sananlar! Nasıl bir bataklığa düştüğünüzü yakında göreceksiniz. Şu dünyaya gelen insanın Allah’a kulluktan başka şansı yoktur. Allah’a kulluk yapıp ta pişman olan; isyan edipte pişman olmayan  var mıdır?
Evet, yapılacak iş, derhal kürtajın yasaklanmasıdır. Yasağa rağmen yapan ve yaptıran olursa, tıbbî zaruret durumları hariç, yapan ve yaptırana şiddetli cezalar verilmelidir. Elbette bunu yapmak, devletin görevidir. Bizim vazifemiz meseleyi gündeme getirmektir. Sorumlu ve yetkili makamlarda olanlar da derhal meseleye el atmalıdırlar,  yoksa onlar da yarın ahirette yakalarını o minik ellerden kurtaramazlar.
Daha sonra alınması gereken tedbirler de vardır. Zinayı yasaklamak, işleyenlere dinimizde Rabbimizin emrettiği cezaları vermek, meşru olan evlilik yolunu kolaylaştırmak ve teşvik etmek gibi.
Unutmayalım, Allah demeden hiçbir canlı hamile kalamaz. Hiçbir canlı dünyaya gelemez. Nüfus bir ülke için en önemli unsurlardandır. Gelişmiş ülkeler nüfuslarını artırmak için her türlü teşviki yaparken; bize de nüfusumuzun azalması için her türlü yardımı yapmaktadırlar. Anlasanıza! Bizim nüfusumuzun azalması için bize yardım edenler bizim dostlarımız değildirler. Ve bu nüfus plânlaması yüzünden korkarım yakın tarihte kendi ülkemizde azınlık durumuna düşeceğiz.
 ‘Laiklik elden gidiyor, irtica tehlikesi var!’ Gibi yaygaralar koparanlara da sormak istiyorum: Neden ülkemiz ve insanımızın böyle önemli meseleleri hakkında hiç sesiniz çıkmıyor? Yoksa siz laiklik ve irticadan başka bir şey bilmez misiniz? Bu konularda hiç konuştuğunuz duyulmuyor da!..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder