26 Ocak 2011 Çarşamba

Hristiyanlara benzemek…

Bizi hiç ilgilendirmese de bu konuda yazı yazmaya kendimi mecbur hissediyorum. Zira her ne kadar yılbaşı ve yılbaşı eğlenceleri Müslümanları hiç ilgilendirmese de maalesef “ben de müslümanım” diyen nice gafil insanın bilerek veya bilmeyerek bu gece ehl-i dalalet ve ehl-i sefahatin safına katılıp onlar gibi davrandıkları bir gerçektir.
Bizim toplumumuz bir günde bu hale gelmedi. Yüz yıllardır uğraşıyorlar. Bizi İslamiyetten uzaklaştırıp Avrupai bir hayatı benimsetebilmek için ellerinden ne geliyorsa yaptılar. En nihayet meyvelerini de toplamaya başladılar. Konya gibi bir şehrin sokaklarında, caddelerinde göbeği açık, sarmaş dolaş gezen ve hiç utanmadan öpüşen gençler görülmektedir.
Sokaklarımız böylede evlerimiz farklı mı? Televizyonun girmediği ev hemen hemen kalmadı. Artık her ev sanki bir sinema salonu oldu. Filimler, şarkıcı kadınlar, dansözler ve hakeza. En büyük rağbet en rezil proğramlara. Ve maalesef bunlardan şikayet eden de kalmadı. Adeta yeni tabirle bu durumu kanıksadık.
Bilmem farkında mısınız? Bizi yavaş yavaş İslami bir hayattan uzaklaştırıp Avrupai bir hayata alıştırdılar. Avrupalıların ise Müslüman olmadıklarını hatırlatmaya bilmem gerek var mı?
Dikkat edin! Avrupalılar gibi yaşarsak, onları seversek, onları benimsersek ,Allah (c.c.) korusun, yarın ahirette de onların yanına gideriz. Çünkü hadis-i şerif’te “Kim bir kavme benzerse o’da onlardandır” buyurulmaktadır.
Aslında hadis-i şeriflere dikkat ederseniz bizden hep onlara muhalefet etmemiz, onlara benzemekten ise kaçınmamız istenmiştir. Onlara benzemeye çalışanlar ise şiddetle tehdit edilmişlerdir. Biraz kokmaz mısınız?
Cehennem gibi bir tehlike varken, ebedi Cehenneme gidecek olan Avrupa kâfirlerini taklit etmek hangi akla hizmettir, uyanmaz mısınız?
Ey Müslüman! Sözüm sanadır. Sen hidayette olduktan sonra başkasının dalaleti sana zarar vermez. Sen elinden geldiği kadar sünnet-i seniyye dairesinde yaşamaya, elinden geliyorsa çoluk-çocuğunu da bu fitnelerden dolayısıyla Cehannem azabından korumaya çalış. Bu Avrupa heveslileri eninde sonunda uyanacaklardır. Amma ölümden sonra uyanmanın ne faydası olur ki?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder